Fisher & Paykel OB30 Instrukcja Użytkownika Strona 68

  • Pobierz
  • Dodaj do moich podręczników
  • Drukuj
Przeglądanie stron 67
66
US CA
FR
Directives de cuisson
MAXI GRIL et GRIL
Grille Réglage grill Temps (minutes)
Bœuf
Steaks - saignants 7 HI 8-10
Steaks – à point 6 ou 7 HI 10-15
Hamburgers – steaks hachés 6 ou 7 HI 12-15
Agneau
Côtelettes – à point 7 HI 15-20
Côtelettes – bien cuites 7 HI 20-25
Porc
Côtelettes – bien
cuites
7 HI 15-20
Rouelle de jambon 6 ou 7 HI 15-20
Bacon 7 HI 4-7
Saucisses
Saucisses 6 ou 7 HI 10-15
Poisson
Filets 6 ou 7 HI 8-12
Entiers 6 ou 7 HI 15-20
Przeglądanie stron 67
1 2 ... 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 ... 123 124

Komentarze do niniejszej Instrukcji

Brak uwag